Huskestua

Huskestua i front med utseende mot bygda og sundet

Myken skole ble bygd /tatt i bruk i 1919

Først i ca. 1944 ble kjelleren sprengt ut, og tatt i bruk for småskolen. Kjelleren ble også brukt som sløydsal.

Etter at det ble bygd ny skole i Myken i 1973, ble den gamle skolen benyttet for ulike funksjoner. I 2.etg.var det helsehus, seinere også som industrilokale. Myken Elektronikk benyttet lokalene fra 1990 – 2002. Huset ble nå kalt «Gammalskola».

Som mange andre gamle hus byttet de ut de opprinnelige vinduene og satte inn de såkalte «husmorvinduene». Taket inne ble senket (mulig for å spare energi). I 2008 da vi kjøpte «Gammalskola» var det folkebibliotek i kjelleren. Vi endret navnet til: Huskestua.

Påsken 2014 var 2.etg.ferdig bygd. Vi byttet bordkledning, isolasjon og fikk satt inn nye vinduer (lik slik de var i det gamle bygget).  Mens 1.etg.som er utleiedelen, var ferdig 17.mai 2015.

Informasjon om 1.etg.

Leiligheten inneholder stue/kjøkken, et soverom og et bad.

  • Stue: TV (Apple TV med kun NRK), bredbånd, dobbeltsofa og mulighet for en ekstra person på feltseng i garderobedelen. Sofadelen har salongbord + to stresslesstoler.
  • Kjøkken: kjøleskap og fryser, oppvaskmaskin, spisebord med 6 stoler, mikrobølgeovn, komfyr, kaffetrakter (for filterkaffe), kjeler, ildfaste former, miksmaster, dessuten rikelig med kopper og glass.
  • Soverom: dobbeltseng (med ekstra feltseng under seng), garderobeskap + rikelig med sengetøy. PS! Rømningsvei i 1.etg. Se hammeren som ligger i vinduskarmen på soverommet.
  • Bad: toalett, vaskemaskin, tørketrommel, dusj, hårføner + rikelig med håndduker.

Kode for nøkkelboks oppgis ved bestilling

Priser:

  • 1000,- pr natt for inntil 2 personer. Hvis flere enn to personer kr. 250,- pr person.
  • Leie utover ei uke, avtales pris.

Kontaktperson: Magnus Mathisen, tlf. 916 68 329, e-post adresse: magnusmathisen49@gmail.com